Ons Verhaal

BFA, uw partner.

Bij BFA Advies helpen wij ondernemers met financiële en fiscale adviezen om de operationele efficiëntie te verhogen. Hierdoor heeft u de tijd om uw zakelijke doelen te bereiken en nieuwe kansen te benutten.

Wij maken complexe cijfers eenvoudig te begrijpen, zodat ondernemers een beter begrip krijgen van hun financiële zaken. Onze betrokkenheid zorgt ervoor dat u als ondernemer gemotiveerd blijft om bedrijfsprocessen te optimaliseren en winstmarges te verhogen.

Ons team van ervaren professionals staat klaar om u te helpen uw zakelijke doelen te bereiken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze diensten.

Missie & Visie

Missie

Onze missie is om bedrijven te ondersteunen met onze kennis, diensten en adviezen door continue innovatie, terwijl we uitzonderlijke financiële en professionele diensten en adviezen bieden met het hoogste niveau van integriteit en professionaliteit om ondernemers te helpen hun bedrijven financieel gezond te houden.

Visie

Onze visie is om erkend te worden als de vertrouwde adviseur voor kleine en middelgrote ondernemingen, die bekend staat om persoonlijke en passievolle aanpak waardoor groeikansen ontstaan. We streven ernaar een verschil te maken als een duurzame en maatschappelijk gerichte adviseur. We doen dit door onze inzichten te delen, verbeteringen te realiseren, waarde te creëren en onze adviezen echt aan te passen aan de behoeften van de ondernemers.

Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit.

Neem voor vragen contact met ons op. Ons team staat klaar om u te helpen.

Het Team

Paul van Antwerpen

Eigenaar / Adviseur

Adrie Goedbloed

Senior Assistent Accountant

Rob Hermse

Improver Coach / Trainer

Louis Ouben

Senior Assistent Accountant

Kees de Groot

Senior Assistent Accountant

Ineke den Ouden

Financieel Administratief Medewerker

Ida van Vugt

Financieel Administratief Medewerker

Annemarie v.d. Berg

Financieel Administratief Medewerker

Anneke Budding

Assistent Accountant

Tamara Bijkerk

Senior Manager Bedrijfsvoering

Maria Ariza

Financieel Administratief Medewerker

“Weten wat je kunt is belangrijk, weten wat je niet kunt is het belangrijkste.”

– Paul van Antwerpen